Tag & Facade

Byggematerialer til tag og facade

Vi er stærke i byggematerialer til tag og facade og kan helt sikkert få dig godt i gang med dit nye projekt – om du er professionel eller gør-det-selv-mand, så har vi byggematerialerne til dig. Materialer til facadebeklædning, tagplader, tagpap, tagsten, skifer og tagrender er blot en lille del af de byggematerialer, vi har i denne gruppe.

I vores online byggemarked finder du altid byggematerialer til tag og facade af høj kvalitet til lige netop dit byggeprojekt. Om du er ved at lave nyt tag, skifte din facade op eller bygge et helt nyt hus, så har vi det, du skal bruge. Kig igennem vores sortiment i ro og mag og find lige de byggematerialer, du skal bruge til dit tag eller facade, uden at skulle betale for meget for dem.


Facade


Facaden på huset skal beskytte mod vind og vejr. Derfor er det vigtigt, at den er udført af et materiale, der er holdbart og bliver vedligeholdt for at opnå længst mulig holdbarhed. En facade kan både bestå af en tynd beklædning af ydermuren eller selv være en del af ydermuren. Der findes mange forskellige materialer, og herunder finder du mere information om de forskellige muligheder, vi sælger:

Tagpap er et holdbart materiale, der giver et tag, som holder i mange år og ikke kræver det store vedligeholdelse. Vedligeholdelsen består konkret af, en enkelt gang om året, at tjekke for steder, hvor tagpappen har sluppet. Er den sluppet, så klistrer du den fast igen.

 

Facade af planker og plader udført i fibercement

Et populært materiale til en facade er plader eller planker i fibercement. Dette materiale er populært, da det er holdbart og nemt kan klare fugtige klimaer. Plankerne kan tilmed have en overflade, der ligner træ, så du får det flotte udseende fra træet, men den stærke holdbarhed fra fibercementen. Yderligere er det værd at nævne, at materialet er brandsikkert og kræver minimal vedligeholdelse.

Bruger du fibercement, har du en pæn facade i mange år og får masser af værdi for dine penge. Se det store udvalg af planker og plader i fibercement og bestil din nye beklædning til facaden.

 

Facade af andre materialer

Vi har også andre materialer til din facade end fibercement. For eksempel findes der cementspånplader eller Fermacell HD plader. Hvad du skal vælge afhænger af, hvad for et udtryk du ønsker på din facade, og hvor meget vedligehold du er villig til at lave.

Er du i tvivl om, hvilken beklædning til din facade du skal vælge, så hør endelig i kundeservice, der altid vil hjælpe dig med gode råd og vejledning i materialer og tilbehør. Se cementspånplader eller Fermacell HD plader her.

 

Tag

Når du skal vælge, hvilken type tag du vil lægge, er der flere forskellige parametre, du bør overveje. Udover pris og holdbarhed er der også det samlede udtryk, bygningen vil få med netop den type tag. Herunder ser du de typer af tag, der er populære hos os, og hvad de hver især har af egenskaber:

 

Bølgeplader

Bølgeplader i eternit er ideelle, hvis du ønsker et stærkt og relativt billigt tag, som er hurtigt og nemt at lægge. Denne type tag kræver minimal vedligeholdelse og modstår fint det danske lunefulde vejr. Bølgeplader er især velegnet til store tagflader, og det er derfor et yndet materiale til taget på for eksempel landejendomme og industribygninger. Du kan dog sagtens lægge bølgeeternittage på andre bygninger også.

Skal du have et tag i bølgeplader? Så se hele sortimentet af bølgeplader her. Har du spørgsmål, eller mangler du vejledning i, hvilket tag du skal vælge, så kontakt kundeservice der altid sidder klar til at hjælpe.

 

Tagpap

Tagpap adskiller sig fra andre tagtyper, da det er bøjeligt, og derfor er fleksibelt at arbejde med. Dette gør også, at det er muligt at lægge på mere specielle tagkonstruktioner. Du kan vælge en to-lags-løsning, men det er også muligt at vælge en type af tagpap, der kun kræver et enkelt lag. Tagpap er især populært på tage, hvor der er lav hældning.

Tagpap er et holdbart materiale, der giver et tag, som holder i mange år og ikke kræver det store vedligeholdelse. Vedligeholdelsen består konkret af, en enkelt gang om året, at tjekke for steder, hvor tagpappen har sluppet. Er den sluppet, så klistrer du den fast igen.

Se de forskellige varianter af tagpap her. Så kan du komme i gang med at lægge taget på dit byggeprojekt hurtigst muligt.


Plasttag

Plasttage bruges ofte på carporte, terrasser, cykelskure og udhuse. Der er altså ikke tale om et materiale, du skal bruge som tag til din beboelsesejendom. En af fordelene ved materialet er, at der kan trænge sollys gennem taget, hvilket gør det oplagt til steder, hvor der ønskes lys. Montering af plasttag er ofte overkommeligt, og pladerne i sig selv er nemme at håndtere.

Vedligeholdelsen består af, at pladerne skal rengøres, da der med tiden vil gro snavs og alger på dem. Du rengør dem ved at spule dem over med vand, mens du børster med en blød kost.

Se udvalget af byggematerialer og tilbehør til plasttage her. Er du i tvivl om størrelse, eller hvilken slags plader du skal vælge, så ring til vores kundeservice der altid er klar med gode råd.

 

Skifertag

Der findes som hovedregel to forskellige skifertage – cementskifer og naturskifer. Hvis vi starter med cementskiferen, så er der her tale om et byggemateriale til taget, der bevarer sit udseende i mange år og kræver meget lidt vedligeholdelse. Ofte er cementskifer helt glat i overfladen og er den samme nuance over hele fladen. Desuden har cementskiferen ofte afskårne hjørner. Cementskifer kan lægges på de fleste typer af tage.

Naturskifer er en noget dyrere version af skifertage, der til gengæld har en helt fantastisk holdbarhed og kræver stort set ingen vedligeholdelse andet end normal gennemgang for eventuelle skader. Helt konkret er naturskifer en stenart dannet af aflejringer – det er derfor et helt naturligt materiale. Dette gør taget meget modstandsdygtigt over for vejrlige forandringer. Ligeledes er det muligt at lægge naturskifer på de fleste tage.

Overvejer du at lægge et skifertag? Så kig på vores udvalg af skifertage her. Vi står altid klar med vejledning, hvis du har spørgsmål til materialerne.

 

Undertag

Et undertag fungerer som en ekstra beskyttelse mod fugt udefra. Det kan være lavet af en let tagdug eller af tagplader. Ofte hænger valget af undertag sammen med, hvilken tagbelægning du har valgt. Nogle undertage fylder nemlig mere end andre, og derfor skal de to tage passe sammen. Ligeledes skal der tages højde for tagets hældning i valget af undertag.

Vi har et væld af byggematerialer til undertage, så der er sikkert også det, du skal bruge. Har du brug for vejledning fra en fagmand, så giv kundeservice et kald. De står altid klar til at hjælpe.

 

Tagrender til tag og facade 

Vi har naturligvis også et stort udvalg af tagrender til din bolig. Tagrenderne fås i zink, plast, stål og kobber – så du kan vælge lige det materiale, der passer dig. Materialerne har forskelligt udseende, hvor kobber er den mest eksklusive. Ligeledes har materialerne forskellige styrker, hvor plast og zink tåler saltvandståger, mens stål er mindre velegnet til kystnære områder med meget salt i luften.

Hvis du skal have nye tagrender, så kig på vores store udvalg af tagrender her på siden. Vi fører ligeledes alt det tilbehør, der skal til for at kunne montere dem på bygningen. Har du spørgsmål, så ring eller skriv til vores kundeservice, der altid er klar til at hjælpe.

 

Online byggemarked gør det nemmere for dig

Det er vigtigt for os, at du får lige præcis de byggematerialer, du skal bruge, og at du har ro og tid til at udvælge dem. Derfor har vi valgt at lave et online byggemarked, hvor du på alle tider af døgnet kan bestille dine byggematerialer online. Du behøver dog ikke at bekymre dig om afhentning af varerne, da vi leverer dem til døren efter 1-3 hverdage.

Er du professionel er leveringen endnu hurtigere, og du kan få dine byggematerialer leveret dagen efter senest kl. 7 direkte til byggepladsen. Sådan gør vi arbejdet lettere for dig.

 

Mange års erfaring med byggematerialer til tag og facade

Den rigtige rådgivning er alfa omega, når du skal bygge eller renovere tag og facade. Vores personale er uddannet inden for byggefaget og kan derfor altid hjælpe dig med spørgsmål omkring materialer, opsætning eller værktøj. Kort sagt, rådgivningen er kun et enkelt klik væk.

Vi sætter pris på gode byggematerialer til en fornuftig pris, da det er essensen af et godt og velfungerende byggeri. Derfor har vi også fravalgt de allerbilligste varer fra vores sortiment, da vi ikke mener, vi kan stå inde for kvaliteten af dem.

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os på nedenstående oplysninger:

Kundeservice:
Tlf.: +45 48 78 44 55
Mail: kundeservice@optimera.dk