Glasuld Søg
({{ resultsCount }} resultater)

Køb din glasuld online

Glasuld er et populært isoleringsmateriale, der på grund af sin fleksible form kan bruges til rigtig mange forskellige typer af isolering eksempelvis isolering af hulrum, vægisolering, loftisolering osv. Vi har et stort udvalg af glasuld i både formstykker, flex, ruller, murfilt, fugefilt og måtter. Så vi er sikre på, du kan finde præcis den type glasuld, du skal bruge her hos os.


Hos os finder du ikke bare glasuld. Vi har nemlig et helt byggemarked online, så du kan handle alle dine byggematerialer præcis, når du har tid. Du mister ikke den gode vejledning, du får i butikkerne, for vores personale kan stadig fanges på mail eller telefon, hvor de står klar til gode råd og vejledning, hvis du skulle få brug for det. Leveringen – den kan vi også klare for dig!Hvorfor er isolering vigtigt?


Isolering er vigtigt af flere årsager. Først og fremmest kan det hjælpe (en stor del) på varmeregningen, da der ikke slipper så meget varme ud af din bolig. Efterisolering af din bolig er måske dyrt, men ofte vil det tjene sig hjem over nogle år, da varmetabet betyder en lavere varmeregning hvert år. Samtidig får du, hvis du isolerer, nemmere ved at holde varmen, når du opholder dig indendørs. Det kan være med til at sætte din komfort op.


Sidst, er isolering også med til at udnytte jordens ressourcer bedre, så vi ikke bruger unødig energi på noget, vi rent faktisk ikke får noget ud af. Netop af denne årsag skærpes kravene til isolering af nybyggeri hele tiden, så vi kan holde nyere boliger så grønne og energivenlige som muligt. Kravene er ikke noget, du kun skal forholde dig til, hvis du bygger nyt. Også ved større ombygninger kan kravene til din bolig hæves. Det er derfor værd at få en ekspert i isolering med ind over, hvis du forventer at lave større ændringer på din bolig.Hvad er de største kilder til varmetab?


De tre største kilder til varmetab, som bør forhindres igennem isolering med for eksempel glasuld, er via varmeledning, varmestrømning og varmestråling. De bliver hver især uddybet herunder, så det bliver klart, hvad for nogle tiltag der kan udbedres med isoleringsmaterialer:


Varmeledning betyder, at varmen fra boligens midte ledes ud til en kold ydermur via de materialer, som huset er bygget af. Er der ikke en mur af isolering til at stoppe varmeledningen, og dermed sikre at den bliver indendørs, så kan der hurtigt opstå et stort spild af varme. Hvor stor varmeledningen er i din bolig afhænger af, hvad den er bygget af. Metal er for eksempel en rigtig god varmeleder, mens træ er i den dårlige ende.


Varmestrømning dækker over den varme, der siver ud af vores boliger med de luftstrømme, der er skabt af revner, utætheder og lignende. Det er her, den rigtig store synder gemmer sig, når det kommer til en tårnhøj varmeregning, hvor det stadig er nødvendigt med den store trøje indendørs.


Varmestråling er lidt mere kompliceret. Hvis et materiale udsender varmestråling er det fordi, det selv bliver varmet op af varmekilden, og i stedet for at holde på varmen sender den ud i omgivelserne. En bolig udsender strålevarme gennem de steder, hvor der ikke er isolering som for eksempel gennem vinduer og døre. Dette kan undgås, hvis man bruger en type glas, der kan reflektere varmestrålingen, så den bliver indenfor.Hvorfor er glasuld godt til isolering?


Der findes et hav af isoleringsmaterialer, som alle har fordele og ulemper. De mest anvendte er dog stadig mineraluld, som er en fælles betegnelse for henholdsvis stenuld og glasuld. De to isoleringsmaterialer har mange af de samme egenskaber, men differentierer sig alligevel fra hinanden.


Der, hvor glasuld og stenuld er forskellige, er, hvornår de smelter. Glasuld smelter ved 600 grader, hvor stenuld først smelter ved 1000 grader. Dog er de begge godkendt som brandsikre isoleringsmaterialer. Du kan læse meget mere om isolering med stenuld her, mens vi vil dykke ned i glasulds egenskaber herunder.


Isoleringsmaterialer er kendetegnet ved, at de indeholder en stor mængde luft. Luften er med til at gøre det svært for materialet at lede varme, hvilket er den ønskede effekt, når der skal isoleres. 


Glasuld er sammensat af sand, soda, kalk og minimale glasskår. 75% af glasulden er faktisk genbrugsglas, hvilket også gør materialet miljøvenligt. Disse elementer sammensættes til en luftig, fleksibel masse, som netop er velegnet til isolering, da den kan tilpasses til dit behov.


Luften i glasuld er ikke blot ideel, når det kommer til den isolerende effekt. Det er også med til at gøre glasuld til et let materiale, så du eller håndværkerne ikke skal bære rundt på tunge materialer, som besværliggør arbejdsgangene. Samtidig er lette isoleringsmaterialer også med til at minimere belastningen af bygningskonstruktionen, da den ikke skal bære så meget mere vægt.


Glasuld har flere gode egenskaber, der gør det til et godt isoleringsmateriale. Foruden de gode isoleringsevner og den lette vægt så er glasuld et elastisk materiale, som kan bøjes, formes og skæres til, så det passer til netop din isoleringsopgave. Du kan bruge glasuld til rørisolering, vægisolering og loftisolering både indendørs og udendørs. Desuden optager glasuld mindre plads end andre isoleringsmaterialer, da det kan komprimeres med op til 70%. Sidst, så er glasuld både brandsikkert og miljøvenligt.Hvor godt isolerer glasuld?


Når man skal definere, hvor godt et isoleringsmateriale isolerer, så snakker man oftest om Lambda-værdien. Værdien angiver kort fortalt, hvor godt eller dårligt et materiale er til at lede varme. Skal vi have et isoleringsmateriale, så vil vi derfor gerne have en lav Lambda-værdi, da dette betyder, at materialet er dårligt til at lede varme. Jo højere Lambda-værdi, jo bedre leder materialet altså varme og omvendt.


Lambda-værdien angives i W/mK, hvilket er et udtryk for, hvor mange watt der tabes pr. meter af et givent materiale, hvis der er en grads forskel mellem udetemperaturen og indetemperaturen. Et isoleringsmateriale som glasuld ligger typisk på en Lambda-værdi omkring 0,04. Til sammenligning ligger beton på 0,8-1,7, mens aluminium ligger på 220.
Glasuld kommer i mange varianter


Glasuld udmærker sig ved, at det kommer i mange forskellige udformninger, så du kan finde lige præcis den type, der giver mening for dit projekt. Herunder opridser vi alle de forskellige typer, du kan få her hos os:Glasuld Flex


Isover Flex glasuld er ekstraordinært fleksibelt isoleringsmateriale, som kan bruges til generel bygningsisolering – det vil sige, at man godt kan lave udvendig isolering med glasuld i flex-varianten. Det kan dog ligeledes bruges til isolering af gulve og vægge. Denne type glasuld er yderst fleksibel og kan optage variationer op til 5 cm i længderetningen.


Se hele udvalget af Isover Flex glasuld her. Det fås i flere forskellige størrelser. Er du i tvivl om, hvorvidt Flex-varianten er den rigtige for dig, så står vores personale klar til at rådgive dig på enten mail eller telefon.Glasuld i formstykker


Glasuld kan også fås i formstykker. Dette er store stykker af glasuld, der passer ind i de fleste bygningskonstruktioner. Denne variant af glasuld bruges gerne til vægisolering, tagisolering, loftisolering og i visse dækkonstruktioner. Formstykkerne kan tilskæres, hvis det skulle være nødvendigt.


Se sortimentet af Isover Formstykker af glasuld her. Skulle du have behov for råd eller vejledning til dit valg af glasuldsisolering, så lad vores kundeservice guide dig. De står klar til at hjælpe.Glasuld i ruller


Glasuld som ruller er praktiske, når du skal bruge meget isolering, og du selv vil skære den ud. Glasuld på ruller bruges typisk til vægisolering, loftisolering, tagisolering og lignende. Når du ruller glasulden ud, så er der markeret skærestriber med afstand på 100 mm, så du nemmere kan få de størrelser, du gerne vil have.


Find vores Isover Ruller af glasuld her. Har du spørgsmål til glasuld, så lad kundeservice hjælpe dig. De kan kontaktes over enten mail eller telefon og er altid klar med et godt råd.Hulmursisolering med glasuld


Glasuld kan sagtens bruges til hulmursisolering. Specielt Isover Murfilt er glasuld beregnet til at isolere hulmuren. Glasulden anbringes i hulmuren under opmuring og er specialimprægneret, så glasulden kan modstå de fugtpåvirkninger, der måtte komme i hulmuren. Isover Murfilt er tilpasset skiftegangen og hulmursbredden i både teglstensvægge, betonvægge og letbetonvægge. Dette gør Isover Murfilt til en god glasuld til hulmursisolering.


Køb glasuld Isover Murfilt her. Mangler du noget information om glasulden, eller er du bare i tvivl om, hvor meget du skal bruge, så lad vores kundeservice hjælpe dig på vej.Glasuld som stopning ved vinduer og døre


Isover Fugefilt og Isover Tæt er glasuld, der er fremstillet til lydisolering, brandisolering og varmeisolering rundt om døre, vinduer og lignende. Konkret kan denne type af glasuld bruges til montagefuger omkring træ- og betonelementer, fugeisolering, reduktion af struktur og luftlyd ved gulve, vægge og lofter samt også isolering i stålbyggerier.


Mangler du glasuld til isolering af fuger? Så finder du glasuld til fugning her. Skal du bruge vejledning, så kan kundeservice hjælpe.Rørisolering med glasuld


Rørisolering med glasuld kan gøre smed Isover CLIMCOVER, der er specielt fremstillet til at kunne isolere installationer som rør, beholdere, ventilationskanaler osv. Rørisolering med glasuld gøres ved, at du bøjer glasulden rundt om røret og snører det godt til. Isover CLIMCOVER har armeret alufolie på ydersiden, som igen sikrer den bedst mulige isolering omkring røret eller installationen.


Se alle produkterne til rørisolering med glasuld her. Hvis du skulle have spørgsmål til enten produktet eller vores generelle vilkår, så kontakt blot kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål.Glasuld til isolering kan købes hurtigt og nemt online


Der findes et hav af isoleringsmaterialer og mange forskellige typer af glasuld, men det er ikke altid nemt at overskue, hvilken en der skal bruges til din opgave, når man står i butikken lørdag formiddag. Derfor har vi gjort det nemmere for dig at få indkøbt din glasuld eller andre byggematerialer. Du kan nemlig bare handle online, hvor du kan læse og researche om produkterne, få et overblik over udvalget og til sidst tage en beslutning om, hvad for en type du skal bruge. Det hele kan ovenikøbet foregå præcis, når du har lyst.


Du tænker nok, at der stadig er problemet med at få varerne hjem, men det element af købet kan vi også hjælpe dig med. Vi tilbyder nemlig levering til rimelige priser. Sådan slipper du helt for at bekymre dig om nogle dele af købet. Leveringstiden er på 1-3 hverdage, og de bliver naturligvis leveret lige der, hvor du ønsker det.


Til vores professionelle kunder har vi mulighed for at tilbyde ekstra hurtig levering. Her leverer vi nemlig senest kl. 7 dagen efter, du har bestilt varerne, hvis du er oprettet til natlevering.Hos os finder du kvalitet og god rådgivning


Du skal ikke snydes for vores gode vejledning, selvom du helst vil handle online. Vi ved nemlig, hvor vigtig god, kvalificeret rådgivning er, for at du kommer godt i mål med din isolering. Du skal blot kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, så kan de hjælpe med dine spørgsmål. Du kan trygt stille dem spørgsmål, da alt vores personale er uddannet inden for den byggefaglige branche, så de netop er opdateret på udviklingen i faget.


Samtidig handler vi kun med kvalitetsvarer, da vi vil være sikre på, vi kan stå inde for de byggematerialer, vi sælger. Du finder derfor ikke de allerbilligste varer i vores sortiment, da de ikke lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Det betyder dog ikke, at du skal betale for meget for din glasuld – vi forstår nemlig også at lave gode tilbud.


Er du i tvivl om noget, så lad os hjælpe:


Kundeservice: 

Tlf.: +45 48 78 44 55
Mail: kundeservice@optimera.dk

Læs mere
Restsalg

Varenummer:
{{SelectedVariant.Id}}
Lagerstatus:
På lager ( ) Ikke på lager
Se beholdning i butik
 
 
Varenummer:
{{product.Id}}
Lagerstatus:
På lager ( ) Ikke på lager
{{product.DeliveryText}} levering
 
Se beholdning i butik
 
 
{{price.LabelString}} {{price.PriceString}}
Din pris: {{price.PriceNumber}}{{price.PriceUnit}}
Alle priser ekskl. moms Alle priser inkl. moms Pris kun ved kortbetaling på optimera.dk
Onlinepris: {{SelectedVariant.SalesPrice}} /{{product.PriceUnit}}
Alle priser inkl. moms
Pris kun ved kortbetaling på optimera.dk
Antal   /{{ product.PriceUnit }}
{{price.LabelString}} {{price.PriceString}}
Din pris: {{price.PriceNumber}}{{price.PriceUnit}}
({{product.LoadedPrice.AlternateUnit.SalesPrice}} / {{product.LoadedPrice.AlternateUnit.Identifier}})
Alle priser ekskl. moms Alle priser inkl. moms Pris kun ved kortbetaling på optimera.dk
Onlinepris: {{ product.Price }} /{{product.PriceUnit}}
({{product.LoadedPrice.AlternateUnit.SalesPrice}} / {{product.LoadedPrice.AlternateUnit.Identifier}})
Alle priser inkl. moms
Pris kun ved kortbetaling på optimera.dk
Antal   /{{ product.PriceUnit }}
{{ paging.pagingText }}