Om Optimera

Optimera omfatter 17 store byggemarkeder i Danmark og Grønland, samt et online byggecenter med landsdækkende levering. Som professionel byggecenterkæde er størstedelen af Optimeras kunder professionelle håndværkere, der arbejder med bygge- og renoveringsprojekter. Optimera har også en betydelig omsætning fra gør-det-selv kunder.

 

Landsdækkende forretningsnet


Optimera har et stort fuldautomatiseret centrallager i Randers samt et volumenlager i Aalborg og Vamdrup, som forsyner kunder i hele landet på daglig basis. På vores centrale lagre har vi mere end 45.000 varenumre og råder over mere end 145 lastbiler, som leverer varerne over hele Danmark.

 

Rundt omkring i landet har Optimera backup-lager, hvor fokus er på materialer, der kan afhentes hurtigt på vej til og fra byggepladsen. Placeringerne for Optimeras backup-lager er centralt placeret, blandt andet i København.

 

 

Optimeras relation til Saint-Gobain

 

Optimera er ejet af Saint-Gobain Distribution Denmark som begge er ejet af den franske koncern Saint-Gobain (repræsenteret i 64 lande med i alt 200.000 medarbejdere). Saint-Gobain Distribution Denmark (repræsenteret i 3 lande med i alt 1250 medarbejdere) distribuerer produkter og løsninger af høj kvalitet til bygge- og anlægssektoren i Danmark, Island og Grønland.

 

Saint-Gobain Distribution Denmark ejer Optimera, Brødrene Dahl, ProTræ, Øland og Zupply. Det betyder at når du vælger at handle med Optimera, handler du med en forretning der har en stor organisation i ryggen.