Rheinzink tagrendesystem - Køb det på optimera.dk

Har du en utæt tagrende
- eller trænger den bare til fornyelse?

Et RHEINZINK tagrendesystem er en meget holdbar løsning, som leder regnvandet sikkert væk mange årtier frem. Og, der er gode grunde til at være opmærksom på tagrendernes tilstand. Hvis de er tilstoppede eller utætte, kan det føre til store fugtskader på dit hus.

 

100 tons vand pr. år
Faktisk modtager en helt almindelig dansk villa omkring 100 tons vand hvert år i form af nedbør - og alt det vand skal ledes bort af tagrenderne. Ellers kan fugten både give anledning til frostskader på facaderne eller svamp og råd i de indvendige konstruktioner.

 

RHEINZINK Tagrendesystem
Der findes en løsning til enhver byggestil og hustype - hvad enten du ønsker en halvrund, en kvartrund eller en firkantet rende. Stor pasnøjagtighed sikrer, at rende- og rørdelene let monteres med RHEINZINKs originale tilbehør.

 

3 hurtige råd, så holder tagrenden længere:

  • Rens tagrenderne grundigt
  • Undgå at bøje renderne
  • Tjek hældningen

 

Nedenfor finder du udvalgte produkter fra RHEINZINK - og klik her for at se hele vores udvalg af tagrender og tilbehør fra RHEINZINK »

 

Hvordan reparerer du en utæt tagrende
Tagrender kan nemt blive utætte i samlingerne. Når du har fundet utætheden, skal området først gøres helt rent og tørt med køkkenrulle eller en klud. Læs mere her, hvordan du skal reparere.

 

 

 

UDVALGTE PRODUKTER FRA RHEINZINK